POTPUNA KONTROLA, NEOGRANIČEN KOMFOR I OGROMNA UŠTEDA UZ SISTEM KUĆE KOJA OSEĆA! OSETITE PROMENU!

PODNO GREJANJE

EUROVAL podne cevi

EUROVAL podno grejanje, mokra ugradnja, odlikuje se velikim specifičnim odavanjem toplote i nizom drugih prednosti u odnosu na okrugle cevi. Različita debljina cevi po obimu obezbeđuje optimalne performanse, ravnomernu raspodelu temperature po jedinici površine i samim tim bolji osećaj udobnosti.

Prednosti ovalne cevi u odnosu na okruglu ogledaju se u kombinaciji manjeg prečnika koji obezbeđuje idealno usko savijenje i većeg prečnika koji omogućuje veću kontaktnu površinu za grejanje podne ploče i veću nosivost.

Cevi se polažu na pod preko toplotne izolacije, i svojih specijalnih nosača za elipsasti oblik. Preko cevi raspoređenih po podu, postavlja se estrih i završni sloj poda.

Sastavni delovi podne konstrukcije:

1. Betonska ploča
2. Hidroizolacija
3. Napojni vodovi
4. Ravnajući sloj
5. Zvučna izolacija
6. Toplotna izolacija
7. Folija
8. Euroval cevi na šinama
9. Estrih (65mm)
10. Podna obloga
11. Dilataciona traka
12. ZidKlima Modul podni panel

Za potrebe sanacije stambenog ili poslovnog prostora i njihovog pretvaranja u energetski efikasne objekte, uz obezdeđivanje modernog životnog komfora, Harraither je razvio program za suvu ugradnju koji čine Klima Modul podni panel za grejanje i Hittherm Compact zidni panel za grejanje i hlađenje. Sa neznatnim trudom i još manje građevinskog otpada, lako je ukloniti stara grejna tela i montirati novu udobnost.

Kod klasičnog podnog grejanja cevi su položene u cementnu košuljicu koju je potrebno konstantno zagrevati duži period kako bi ona postala grejni element i započela emitovanje toplote. Ovo vreme zagrevanja se može znatno skratiti primenom Klima Modul panela. On je grejni element sam za sebe. Topla voda protiče kroz međusobno spojene module i za svega 5 min zgreva kompletnu podlogu koja se nalazi direktno iznad panela. Rezultat ovoga je velika ušteda energije i veoma brz odziv sistema, što je veoma pogodno za kupatila u jutarnjim časovima.

Podno grejanje:
     • Prvoklasno podno grejanje zahvaljujući ekstenzivnom rasporedu temperature
     • Najefikasniji sistem na tržištu
     • Specijalni ravan dizajn
     • Neuništiva high-tech plastika
     • Podesno i za blago i tiho hlađenje
     • Veoma lagan sistem – idealan za drvene podove1. Završni sloj – parket (plivajuća instalacija)
2. Zvučna izolacija – pluta
3. PE Folija 0.15mm
4. Modul Klima (10mm)
5. Izolacija
6. Ravnajući sloj (po potrebi)
7. Osnova poda (ploča)
8. Ivična sigurnosna lajsna (10mm)

1. Završni sloj – parket, PVC, linoleum, guma (zalepljen)
2. Estrih sa dodatkom M25 (30mm)
3. PE Folija (0.15mm)
4. Modul Klima (10mm)
5. Izolacija (23mm)
6. Ravnajući sloj (po potrebi)
7. Osnova poda (ploča)
8. Ivična sigurnosna lajsna (10mm)

Klima modul podni panel je pravi izbor kako za rekonstrukciju tavana tako i za rekonstrukciju svih prostorija u Vašem objektu namenjenih svakodnevnim aktivnostima. Ovaj visokokvalitetan proizvod, razvijen od strane Harreithera i testiran tokom mnogo godna, pokazao je da minimalni napor za montažu podnog grejanja može ići ruku pod ruku sa veoma efikasnim radom i značajnom uštedom energije.

Partneri i brendovi koje zastupamo

Međunarodna i domaća saradnja