MI IMAMO ZNANJE POTREBNO DA KOMPLEKSNI PARNI SISTEMI POSTANU ENERGETSKI EFIKASNI!

UŠTEDA ENERGIJE U INDUSTRIJSKIM SISTEMIMA

Zahtevan cilj, uštede energije u industrijskim sistemima, okupio je visokokvalifikovan kadar koji je tokom godina rada i istraživanja projektovao više originalnih tehničkih rešenja koja su spoj najnovijih dostignuća u ovoj oblasti u svetu i specifične problematike u projektovanju energetskih sistema na našim prostorima.

Osnovna ideja vodilja u projektovanju je da se uspostavi potpuno automatizovana kontrola nad ovakvim sistemima uz minimalno učešće ljudi i maksimalnu uštedu energije. Zahvaljujući ovakvom pristupu, uspeli smo da investitorima ponudimo najracionalnija rešenja za eksploataciju ovakvih sistema, produžimo radni vek postrojenja, omogućimo veću pouzdanost korišćenja i omogućimo brz povrat uloženih sredstava na osnovu ostvarenih ušteda (toplotne energije, vodene pare, hemijski pripremljene vode, goriva).

Projektovanje i izvođenje projekata, čija realizacija za osnovni cilj ima kvalitetno upravljanje energijom potvrdilo je naše mesto jednog od lidera u svetu energetike na našim prostorima.

Partneri i brendovi koje zastupamo

Međunarodna i domaća saradnja